2 замки: спільна історія, спільне просування, стимул для зміцнення співпраці, туристичних потоків та економічного зростання

11 березня 2020 року у м. Жовкві відбувся тренінг-воркшоп «Комунікаційні лайфхаки в роботі з історичною спадщиною», участь у якому взяли представники державного історико-архітектурного заповідника у Жовкві, депутати Жовківської міської влади, представники громадських організацій та туристичної галузі, активні мешканці. У тренінгу-воркшопі взяли участь 26 активних осіб, неймовірні ентузіасти своєї справи, яким не байдуже рідне королівське місто і які усіма силами прагнуть достойно представити історичну спадщину на високому рівні, щоб привабити більше туристів.

 

Детальніше...
 

У сучасному світі зростає конкуренція між громадами у боротьбі за туристів, мешканців, все активніше та креативніше необхідно підходити до використання інструментів промоції. Так живе Європа, так живе увесь світ .....

 

Детальніше...
 

 

тренінг-воркшоп «Королівський замок: створення туристичних продуктів та просування історичної спадщини»30 січня 2020 року у м. Жовкві відбувся тренінг-воркшоп «Королівський замок: створення туристичних продуктів та просування історичної спадщини», участь у якому взяли представники державного історико - архітектурного заповідника у Жовкві, депутати Жовківської міської влади, представники громадських організацій та туристичної галузі, активні мешканці (загалом 33 активних позитивних учасники)

Детальніше...
 

Громадське обговорення проекту Маркетингової та брендінгової політики17 грудня 2019 року в приміщенні Жовківської міської ради відбулося громадське обговорення проекту Маркетингової та брендінгової політики щодо просування історичної спадщини Жовкви.

 

Детальніше...
 

громадське обговорення проекту Комплексного аналізу у сфері маркетингу та просування історичної спадщини Жовкви20 листопада 2019 року в приміщенні Жовківської районної державної адміністрації (вул. Львівська, 40) відбулося громадське обговорення проекту Комплексного аналізу у сфері маркетингу та просування історичної спадщини Жовкви.

Детальніше...
 

Польсько - український культурний форум у Красичині

9-10 листопада 2019 року відбувся Польсько - український культурний форум у Красичині, присвячений кардиналу Сапезі та його родині «Образ прикордонного краю на фоні життя та творчості кардинала Адама Стефана Сапеги»

 

Головною метою Форуму було сприяти зацікавленню польських та українських жителів та туристів з інших країн до української та польської історії, особливо її видатних, але не добре відомих діячів сучасного покоління.

Детальніше...