Х Міжнародний Економічний Форум

«Транскордонне співробітництво. Погляд у майбутнє»

Міжнародний Економічний Форум, що традиційно проходить на Львівщині у жовтні став дискусійною платформою для лідерів східноєвропейських держав і обговорення політиками, економістами, фінансистами, інвесторами і бізнесменами ключових питань для майбутнього України і Східної Європи. В рамках Форуму презентуються важливі для України і регіонів інвестиційні проекти та інноваційні технології.

Х Ювілейний Економічний Форум «Транскордонне співробітництво. Погляд в майбутнє»  проводиться під патронатом Президента України Віктора Федоровича Януковича. Його метою є презентації нових економічних міжнародних ініціатив у сфері транскордонного співробітництва, а також обговорення проблем і перспектив  регіонального розвитку та транскордонної співпраці в широкому міжнародному контексті.

Головні теми доповідей стосуватимуться питань нової економічної політики, конкурентноздатності та інновацій, регіонального розвитку і стратегічних інфраструктурних проектів.

Учасниками Форуму будуть керівники держав Східної Європи, регіональні лідери, провідні експерти, інвестори та бізнесмени.

Офіційний сайт форуму: http://www.lvivforum.com.ua

Title Filter     Display # 
# Article Title Hits
1 Заходи в рамках форуму 3498
2 ДОПОВІДАЧІ 8336
3 Програма Форуму 3279
4 Оргкомітет 3588